Méltán népszerű a gyémánt lyukfúró

gyémánt lyukfúró

A hidegburkolás során a csempelapok vágása, formálása megköveteli a speciális szerszámokat. Elképzelni sem lehet ma már, hogy a csempék fénykorában, amikor a jelenkori fúrók nem voltak elterjedve, miként boldogultak a különböző feladatokkal a szakemberek. A gyémánt lyukfúró története pedig nem nyúlik vissza túl régre, de az biztos, hogy ünnepnap a mestereknek, amikor piacra kerültek ezek a termékek.

A magas minőség és kiváló áttörési képesség révén, még az igazán kemény anyagok sem állnak ellen. Választani lehet a vizes és a száraz gyémánt lyukfúró változatokból. Ezek mindegyikének megvan az előnye, amit az adott esetekben lehet alkalmazni. Leginkább a száraz körkivágók állnak a keresés fókuszában.

A TLS kínálatában éppen ezért ezek szerepelnek nagyobb számban. Tetszőleges átmérővel rendelkeznek a gyémánt lyukfúró szerszámok, aminek hála, a néhány milliméter széles kábelek átvezetésétől kezdve, a lefolyók széles tartományáig, minden igény kielégíthető egyszerűen. A kifogástalan minőség pedig hosszú időn keresztüli használatot biztosít.