Természetes kénforrás az MSM

msm

Kutatások bizonyítják, hogy nemcsak az oxigén és a víz létfontosságú az élethez, de nagyon jelentős a kén is. A szervezet legtöbb folyamatához elengedhetetlen, például a kötőszövetek, különböző enzimek és hormonok termeléséhez.

Az MSM szerves vegyület, a kén természetes forrása, amit táplálékkiegészítőként be tudunk szerezni. Az MSM segíti a kollagénképződést, így hozzájárul a bőrünk fiatalságának megőrzéséhez is. Lassítja az ízületek és ínszalagok mozgékonyságának csökkenését a kor előrehaladásával.Csökkenti a testmozgás során fellépő ízületi fájdalom kockázatát. Közkedvelt a C-vitaminnal kiegészített változata. A C-vitamin szintén a kollagéntermelést, annak beépülését serkenti és jót tesz az immunrendszernek.

Szépségkapszulákban az MSM gyakran alkot párost a hialuronsavval, ami támogatja a bőr feszességét és hidratáltságát. Kapszula vagy por formájában fogyaszthatjuk. 25 éves kor fölött ajánlott a fiatalos bőr, élettel teli haj, fényes körmök és az ízületek normál állapotának megőrzése érdekében.