CeraVe kézkrém a puha érintéshez

cerave kézkrém

A szappan és a különböző fertőtlenítőszerek használata könnyen kiszáríthatja a kezet, ezt mindenki megtapasztalhatta a koronavírus-járvány idején. amikor egészségügyi óvintézkedések nélkül be sem lehetett lépni egy közintézménybe vagy vendéglőbe.

A ceramidokban bővelkedő és hialuronsavat, valamint niacinamidot is tartalmazó CeraVe kézkrém a repedezett tenyér és kézfej doktora. Ez a Loreal termékcsaládhoz tartozó, kiváló minőségű kozmetikum alaposan hidratálja az alacsony nedvességtartalmú bőrt, közben visszaállítja, regenerálja annak védőrétegét.

A bőrgyógyászok ajánlásával forgalmazott, illatanyagoktól mentes CeraVe kézkrémet gyermekek is bátran használhatják, a termék ugyanis garantáltan nem okoz bőrirritációt, ráadásul mivel szagtalan, a felvitele étkezés előtt sem zavaró.

Ha régóta küszködünk kellemetlen kézszárazsággal, a gyorsabb és tökéletesebb hatás érdekében, a termékcsaládhoz tartozó regeneráló kenőcsöt is érdemes kipróbálni, ami a CeraVe kézkrémmel együtt megtalálható az Ágnes patika online gyógyszertár kínálatában.