Miért pont az elektromos cigi

Nem kérdés, hogy a dohányzás egy olyan szenvedély, ami amellett, hogy káros a dohányzó ember és környezete egészségére, de ma már luxusnak is számít. Viszont annak, aki már hosszú évek óta hódol ennek a káros szenvedélynek bizony nem könnyű lemondania róla.

Van egy eszköz, aminek a segítségével először talán csak részben, de később teljes egészében is helyettesítheti a hagyományos cigit: és ez az elektromos cigi. Ma már elég sokan választják ezt a módszert, hogy megszabaduljanak a füst és a nikotin egészségre káros hatásaitól. Az elektromos cigi gőze, amit az e-liquid párologtatásával érünk el, helyettesíti a dohány füstjét.

Az e-liquidek nagyon sokféle ízben léteznek, és ha eleinte még igényeljük a nikotint, válogathatunk a különböző ízű és nikotintartalmú e-liquidek között. A készletek között is érdemes körül nézni és olyan készletet választani, amivel helyettesíteni tudja a naponta elszívott cigik számát, mert nem mindegy hogy napi 5 vagy napi 20-30 szál cigi a napi adagja.

Ennek a kiváltásához kell megtalálni a megfelelő készüléket. És persze arról sem érdemes megfeledkezni, hogy hosszú távon az utántöltő folyadék, az e-liquid ára, beszerzése gazdaságosabb, mint a hagyományos cigié.