Piroska Gyula segít előadni

Ha ki kell állnod mások elé, és lámpalázad van, valamit rosszul csinálsz. Azonban Piroska Gyula tréningjén most megszabadulhatsz ettől a problémától. Sokan, tévesen, azt hiszik valaki magabiztosabb, valaki nem annyira.

El is fogadják, hogy a lámpaláz egy természetes, velük született tulajdonság. Persze vannak kicsit félénkebb emberek. Vagy olyanok, akik mindössze három ember előtt képesek beszélni. A nagyobb csoportok már elijesztik őket. Azonban egy munkahelyen, főleg egy vállalatnál, vannak ilyen helyzetek. Ki kell állni mások elé, és előadást tartani. Sajnos, senkit nem fog érdekelni, hogy lámpalázas vagy.

Az lesz a fontos, mennyire megnyerő az előadásod. Mennyire jön át az információ. Teljesen mindegy, mitől vagy lámpalázas. Esetleg egy rossz gyerekkori élmény, vagy egyszerűen csak nem szeretsz emberek előbb beszélni. A lényeg, hogy ennek véget vethetsz.

Piroska Gyula weboldalán részletesen tájékozódhatsz, hogy miről és kiknek szól Az előadás művészete tréning. Valamint arról, miért érdemes részt venned rajta. Beszélned nem csak a kollégáid, hanem a családod és a barátaid előtt is kell. Ez a kulcsa annak, hogy sikeresen átadj egy információt. Nem csak a munkában, hanem az életben is nagyon hasznos.