Az elektromos kötözőgép megkönnyíti a munkát

elektromos kötözőgép

A szőlészetekben és a kiviültetvényeken igen sok munkafolyamat adódik, amelyek elvégzése kézi úton nem könnyű és sok időt vesz igénybe. Az újszerű technológiával ellátott elektromos kötözőgép bevetésével azonban a munka felgyorsítható és kényelmesebbé tehető.

A kereskedelmi forgalomban több típusa is jelen van ennek a berendezésnek, a penda.hu felhasználóbarát webáruházban viszont megtalálhatóak az igen hatékony és időtálló Zanoni márkajelzést viselő termékek ebben a tematikában.

A Zanoni ZL saját akkumulátoros elektromos kötözőgép 25 mm átmérőig használható, az akku Samsung LI-ION 16,8 V/2,5 Ah, ami hosszú távú effektív munkavégzést szavatol.

A fogantyúja ergonomikus, ennek köszönhetően a berendezés alkalmazása kifejezetten komfortos. A Zanoni ZL600.S típus 30 mm átmérőig hatékony és háromféle kötözésre ajánlott. Az akku 18 V/3,2 Ah teljesítményt tud nyújtani. Mindkét elektromos kötözőgép alkalmazásával a munkafolyamat legalább ötször kevesebb ideig tart, mint a hagyományos módon elvégzett munka.