Az akkus ütvefúró-csavarozók előnyei

akkus ütvefúró-csavarozó

A gyorsaság és hatékonyság rendkívül fontos feladatok, amikre külön oda kell figyelni a legtöbb munka végzése során. A magas fokú eredményességet általában kiváló eszközökkel lehet könnyedén biztosítani. A Profibarkács webáruház szerint nem véletlen népszerűek az akkus ütvefúró-csavarozók. Ezek a professzionális szerszámgépek egy hatalmas ugrást jelentettek a szerelések terén. Amióta megjelentek, szinte teljesen leváltották a kézi csavarhúzókat, ami végül is érthető.

Természetesen van néhány alapvető dolog, amire érdemes odafigyelni a beszerzésük során. Amint a megnevezésükből látható, többféle funkció ellátására képesek. Ezt az által érik el, hogy a rajtuk lévő kapcsoló segítségével állítható a fordulatszám és munkafázis. Amikor tehát csavarozás kerül szóba, akkor semmi esetre sem szabad az ütve fúró funkcióban felejteni a készüléket. A teljesítmény megválasztása is nagyon fontos feltétel, amire érdemes odafigyelni, főleg akkor, ha rendszeresen szeretné használni a berendezést.

Az ütvefúró-csavarozók másik hatalmas előnye, amiért mindenki kedveli azokat, az a hordozhatóság. Nincsenek ugyanis külön hálózati áramforráshoz kötve az akkumulátornak hála. Ennek fényében bárhol bevethetők, ahol igény merül fel arra. Általában 2 darab akkut szoktak kéznél tartani, hiszen amíg az egyik szolgálatot teljesít, addig a másik töltődik. A célnak megfelelő fejek befogatása csupán néhány mozdulat, amelyet követően azonnal lehet tovább dolgozni. Sok neves márka kínálja akkus ütvefúró-csavarozók termékeit, amik közül teljesen az elvárásokhoz mérten lehet válogatni.

A munkafelületet megvilágító LED segédfény már a legtöbb modern kivitel automatikus kiegészítője, ami még korlátozott fényviszonyok között is precíz feladatvégzést tesz lehetővé. A hátramenetnek köszönhetően pedig nem csak behúzni, hanem lazítani ugyanúgy lehet a csavarokon. A legmodernebb technológiával készülő Li-ion akkumulátorok révén pedig kitolt munkaidő érhető el, valamint az energiatárolók élettartalma is megnövekedett. Élvezze ki a modern technika fejlesztésének eredményeit és tegye egyszerűbbé a saját dolgát a kivételes ütvefúró-csavarozók segítségével.