Tészta gyúrása egyszerűen a dagasztógéppel

Dagasztógép

Amennyiben nagyüzemi péksége van, bizonyára szembesült a helyzettel, hogy nem mindig elég egy kisüzemi berendezés. A magas teljesítményű dagasztógép sok mindenben megkönnyíti a munkafolyamatokat.

Teljesen megváltozik a légkör az üzemben, mert egyszerre sokkal nagyobb mennyiségű tésztát lehet egyetlen géppel készíteni. A nagyobb teljesítménnyel több vendég és boldogabb munkatársak járnak.

Egyetlen gép rengeteg mindenben tud a segítségére lenni minden cégnél, nemcsak az elkészíthető mennyiségnek, de a jó minőségnek köszönhetően is. A dagasztógép bizonyára nagy beruházást jelent, de ezen lépés után sok-sok évig fog a segítségére lenni az étteremnek vagy pékségnek. Alkalmas pizzériáknak is, mert a tészta összedolgozásában óriási segítség. Rozsdamentes acélból készült karjainak köszönhetően, nem fog sérülni a fém nagyon hosszú ideig.

Bizonyára hálás lesz majd ennek a masinának, mert könnyebbé és gördülékenyebbé tette a mindennapokat. Mindezek mellett, a dagasztógép könnyen tisztítható, így még egyszerűbbé válnak majd a munkával teli napok.