A természetes izzadásgátló nem gátolja, szabályozza az izzadást

A mindennapok során természetes az, hogy különféle dezodorokat, izzadásgátló termékeket használunk, hiszen az egész napos munka bizony gyakran megizzaszt bennünket. Azonban egyáltalán nem mindegy, hogy milyen minőségű termékeket használunk, mert a vegyszeres dolgokat már egyre kevésbé tolerálja a bőrünk, a szervezetünk. Tanácsos tehát a természetes izzadásgátló alkalmazása, amely semmiféle vegyi anyagot nem tartalmaz, így pedig a bőrünknek is csak jót tesz.

A borzaszappan.hu webáruház jóvoltából sokféle természetes izzadásgátló, krémdezodor vásárolható meg, többféle, egészen pontosan 22-féle illatban. Természetesen az emberek ízlése különböző, de ebben az online áruházban garantáltan megtalálja mindenki a gusztusának leginkább megfelelőt. Ezek a természetes izzadásgátló termékek cink-oxid vagy szódabirkabóna felhasználásával készülnek, azonban az előző kíméletesebben előzi meg a kellemetlen szagok kialakulását, és könnyebben is kimosható a ruhákból.

Az itt kapható krémdezodorok elkészítéséhez mindig 100%-ban természetes illóolajokat használnak fel. Ezek teljes mértékben kézműves dezodorok, amelyeknek az előnyei között említhetjük, hogy alumíniumvegyület-mentesek, illetve tartósítószert, kőolajszármazékot, mesterséges illatanyagot vagy színezéket sem tartalmaznak. Ugyanakkor ápolják az érintett bőrfelületet, és nem gátolják, hanem csak szabályozzák az izzadást. Utóbbi rendkívül fontos, mert az izzadás egy természetes folyamat, ami melegben, testmozgás közben, esetleg egy hirtelen stresszhelyzetben bekövetkezik.

Az ebben a webáruházban megvásárolható természetes izzadásgátló összetevői között említést érdemel a kókuszvaj, a cink-oxid, valamint a finomítatlan shea vaj egyaránt. Általában 45 ml-es kiszerelésben kaphatóak, ami normális használat mellett közel két hónapig elégséges. Eltarthatósági idejük a felbontás utáni hat hónap, az alapanyagok tulajdonságaiból adódóan. A természetes izzadásgátlóból egy borsónyi mennyiséget kell felvinni a hónalj bőrfelületére, majd vékonyan eloszlatni azt. Hamar elolvad és könnyen kezelhető.