Sószappan tág pórusú bőrre

Nagyon elkeserítő, ha a bőrön folyamatosan újabb és újabb pattanások jelennek meg. A kis hólyagok kezelése nem könnyű, de egy kis szorgalommal lehet javítani a helyzeten. A kiváló sószappan tud segíteni a problémán, a rendszeres használatnak köszönhetően, hiszen összehúzhatók vele a tág pórusok. A csökkent faggyútermelésnek hála kevesebbszer alakulnak ki mitesszerek, és pattanások sem fognak olyan nagy számban megjelenni. Persze a sószappan használata kapcsán igen fontos a mértékletesség, különben igencsak kiszáradhat a bőr.

Szóba jöhet egy enyhe, hidratáló krém alkalmazása is a hámlás elkerülése érdekében. A termékben lévő iszap és rozmaring csillapítja a gyulladást, így hamarosan látható jele lesz a használatnak. Továbbá a sószappan számos ásványi anyagot is tartalmaz, éppen ezért a bőr feltöltődik tápanyagokkal. Ennek köszönhetően nő a keringés intenzitása, és sokkal kisimultabbá válik az arc.

Elképzelhető, hogy az apróbb ráncok is eltűnnek a L’amia Natura Shop ajánlatának köszönhetően. A sószappan akkor is remek választást jelenthet, ha a korpás fejbőr kezelésére lenne szükség, hiszen a kellemetlen probléma könnyen elmúlhat a só fertőtlenítő hatására. Természetesen a L’amia Natura Shop termékei nem tartalmaznak parabént vagy mesterséges anyagokat. A sószappanban színezékek vagy kőolaj-származékok sincsenek, ezért a rendszeres használat sem okozhat gondokat. A pontos összetevők fel vannak sorolva a honlapon,

tehát bárki elolvashatja őket, ha szüksége lenne ezekre az információkra. A használat nemcsak a tinédzserek esetében lehet jó ötlet, hiszen a felnőttek bőrén is gyakran jelennek meg pattanások. Ugyanakkor az urak is bátran alkalmazhatják a sószappant, mert az illata egyáltalán nem feltűnő.