Szilárd samponnal a csillogó tincsekért

szilárd sampon

A kád szélén vagy a fürdőszobai polcon sorakozó samponos flakonok olykor roppant idegesítő látványt nyújtanak. Arról pedig nem is beszélve, hogy miután kiürülnek, újabb műanyag szemetet jelentenek a környezetnek. A szilárd sampon pici helyen elfér, ráadásul ezzel nem is terheljük a természetet. Egyre többen használnak ilyen fajta sampont, mivel a bio változatok szinte csodákat művelnek a hajjal, szilikon és egyéb mesterséges összetevők nélkül.

A káros összetevőktől mentes szappanoktól a haj felfrissül, könnyed és légies lesz, a csillogása pedig páratlan. A fenntarthato-otthonom.hu webshop szilárd sampon változatainak segítségével megoldódhat a hajhullás, fénytelen, erőtlen haj problémája pár hét használata után.

A SLS és parabénmentes, natúr összetevőkből készült samponoktól a fejbőr nem viszket és nem hámlik, mint a hagyományos fajtáktól. A webáruházban kapható rozmaringos szilárd sampon hajhullás ellen, de citromillatú, ricinus- és dióolajjal készült termék is az erős, egészséges tincsekért.