A munkavédelmi bolt gondol a dolgozók egészségére

munkavédelmi bolt

Magyarországon az őszi-tavaszi szezon széllökésekkel, az éjszakai hőmérséklet csökkenésével és váratlan csapadékkal sajátos követelményeket támaszt a munkaruházatra vonatkozóan, ahol a főszerepet a dolgozók szél elleni védelme játssza.

Az enyhe hőmérséklethez való alkalmazkodás lassú folyamat, különösen, ha a munkát a szabadban végzik. A munkavédelmi bolt katalógusában helyet kapó ruhákat és kiegészítőket úgy tervezték, hogy minden időjárási körülmények között megvédjék a munkavállalót. A kollekciókat a fokozott munkakomfort és a foglalkozási megbetegedések arányának csökkentése követelményeinek figyelembevételével tervezték. A munkavédelmi bolt őszi-téli ruházata elszívja a nedvességet és a testhőt.

A páraáteresztő képesség fontos szerepet játszik egy aktív munkafolyamatban. Kiderült ugyanis, hogy egy átlagos dolgozó műszakonként akár 5 litert is izzad, egyes esetekben pedig 8 litert is. A nedves munkaruhák biztos utat jelentenek a megbetegedéshez. A munkavédelmi bolt termékei könnyű és nagy páraáteresztő képességű szövetekből készülnek.