Pedrollo szivattyú sokféle változatban

pedrollo szivattyú

A Pedrollo kiváló minőségű, olasz gyártmányú szivattyúk széles választékát gyártja, amelyek alkalmasak a háztartási, polgári és ipari szektorok számos alkalmazására. A több mint 350 modellből álló Pedrollo szivattyú kínálat perifériás, centrifugális és önfelszívó modelleket, valamint merülő szivattyúkat tartalmaz.

A tiszta víz mozgatására szolgáló eszközökön kívül, gázolaj, valamint szennyvíz mozgatására alkalmas megoldásokat is gyártanak. A Pedrollo szivattyú tiszta vízzel és olyan folyadékokkal való használatra alkalmas, amelyek kémiailag nem agresszívok az anyagokkal szemben, amelyekből a szivattyú készült. Csendes jellegük miatt, ezeket széles körben használják háztartási alkalmazásokban, például vízelosztásban kis- és közepes nyomású berendezésekkel kombinálva, valamint kertek öntözésére stb.

Leginkább zárt térben kell elhelyezni vagy legalábbis védve kell tartani a zord időjárástól. A Pedrollo szivattyú megtérülő befektetésnek számít. A folyamatosan növekvő vállalat, évi 2 millió szivattyút elérő termelési mennyiségre alkalmas területet fed le.