Növeli a termelékenységet a WinNer ügyviteli rendszer

WinNer ügyviteli rendszer

Egy olyan ERP rendszerről van szó, amelyik számos modulból épül fel, illetve a részét képezi egy modern adatbázis kezelő, ami az Oracle fantázianevet kapta, mivel ezen keresztül rálátásunk lehet mindenre, a termelékenységtől elkezdve a bevételeken át a kiadásokig. A menedzsmentben, illetve a kontrollingben is fontos szerepet tölt be.

A WinNer ügyviteli rendszer folyamatos információellátást biztosít, mivel összekapcsolja a vezetést és a számvitelt, ezért átláthatóbbá teszi ezeket a folyamatokat.

Egy kiemelkedő döntés-előkészítési segédeszköz, amivel egyszerűbben nyomon lehet követni és meg lehet jósolni a környezeti változásokat, esélyt adva ezzel egy új gyártási stratégia kialakításának.

A WinNer ügyviteli rendszer tehát stratégiai és operatív szinten egységet alkot a funkcionális elemekkel, mint a tervezés, eltéréselemzés, információkezelés. A sokoldalúságának és a moduláris felépítésének hála, minden vállalkozás szempontjából hasznos lehet a gyakorlati alkalmazása. A WinNer ügyviteli rendszer az elmúlt évtizedek statisztikái alapján vált ennyire kiforrottá.