Nagyobb méretű gyertyatartó

Néha mindnyájunknak szükségünk van egy olyan estére, amikor csak magunkra koncentrálunk. Ilyenkor érdemes kikapcsolnunk minden elektronikai eszközt. Ezt követően meg kell gyújtanunk egy gyertyát az oldott hangulatért. Szükségünk van egy gyertyatartó használatára, különben tűzveszélynek leszünk kitéve.

A segítségével nem kell attól félnünk, hogy egy óvatlan pillanatban kiborul a mécses és meggyújt valamit. Azt is elkerülhetjük vele, hogy a viasz az asztalra folyjon. A diszkrét megvilágítás hatására hamarosan oldott hangulatba fogunk kerülni. A gyertyatartó abban az esetben is jól jöhet, ha a célunkat egy romantikus este megteremtése jelenti. Azonnal nyugodtabbá fogunk válni, ha a szobában az egyetlen fényforrást egy mécses jelenti.

A hangulatvilágítás akkor is praktikusnak fog bizonyulni, ha később szeretnénk kettesben tölteni egy kis időt a partnerünkkel. A gyertyatartó megvásárlása a White Crystal weboldalán lehetséges 25,5 vagy 30,5 centiméteres verzióban. Mivel kristályüvegből készült, ezért gyönyörű a csillogása. Gravírozott mintákat láthatunk rajta. Mindegyikük teljesen egyedi, ezért a rendelés leadása előtt érdemes az összes típust szemügyre vennünk.

Széles talppal rendelkezik, tehát nem kell attól tartanunk, hogy esetleg felborul. A karcsúsított szára szép ívvel bír. A tetején lévő kialakításnak hála könnyedén belerakható egy hosszúkás gyertya. Így nem kell a viasz csepegtetésével bajlódnunk a rögzítés érdekében. A gyertyatartó dísz gyanánt sem utolsó, ezért ebből a célból is érdemes megvásárolnunk.