Mikor jön jól a bútortaxi?

bútortaxi

Néha megesik, hogy szeretnénk megszabadulni valamilyen nagyobb bútordarabtól vagy éppen arra lenne szükségünk, viszont a szállítása nem oldható meg hagyományos módon. Az összeállított tömörfa elemekből készült szekrények, ágyak esetében a szétszerelés nem kivitelezhető opció, ezért muszáj nagy raktérrel rendelkező járműt igénybe venni a feladatra. A bútortaxi kimondottan erre lett tervezve.

Ennek a szolgáltatásnak a keretében mód nyílik egy-két tétel elvitelére, de többre nincs kapacitás. Ez esetben csak az autó és a sofőr áll rendelkezésre, aki a platón segít le- és felrakodni. Természetesen előzetes egyeztetéssel a bútortaxi mellé járhat külön rakodó munkás.

A tutiteher.hu oldalon minden szükséges információt megtalálunk erre vonatkozóan, ezért bátran kattintsunk és tájékozódjunk. Ami pedig a költségeket illeti, azoktól sem kell tartanunk, mert teljesen korrekt és megfizethető áron bérelhető a bútortaxi. Ha gyors segítségre van szükségünk vagy használtbútor vásárlást tervezünk, akkor már tudhatjuk, hogy a szállítás nem fog akadályokba ütközni.