Precízen kivitelezett fog implantátum

fog implantátum

A személyes higiéniánk elhanyagolása már-már bűnnek számít. Nemcsak az esztétika oltárán áldozunk, ha rendszeresen ápoljuk a fogainkat, de az egészségünknek is jót teszünk. Persze vannak helyzetek, amikor a fog implantátum kérdése megkerülhetetlenné válik, még úgy is, ha odafigyeltünk a szájhigiéniánkra.

Az öröklött gének „hibáztathatóak” a fogak gyors romlásért, amin sajnos nem tudunk változtatni, még a legkörültekintőbb odafigyelés fejében sem. Ha már elkerülhetetlen a szájsebészeti beavatkozás, a tapasztalat azt mutatja, nem érdemes halogatni az időpontfoglalást a szakorvosnál, mert ha valami, akkor bizony a fogaink állapota nem fog magától helyreállni.

A gyorsan és precízen beültetett fog implantátum nem csupán egy-két évre szóló „kaland”, hanem jó esetben társunk lesz egy életen keresztül, így pedig semmi esetre se bagatellizáljuk el a szakrendelő kiválasztását! Szavazzunk bizalmat annak a szájsebészeti csapatnak, akik mögött a többéves szakmai múlt és gyakorlat szavatolja a projekt sikerességét!