Mi lehet a „legjobb” ajándék a párodnak?

ajándék ötletek

A szerelmesek különösebb alkalom nélkül is meg szokták lepni egymást egy-egy kedves, szívhez szóló tárggyal, így mutatván ki az egymás iránt érzett ragaszkodást. Egy idő után azonban már nehezebben találják ki, hogy mi volna az a meglepetés, aminek a másik felhőtlenül tudna örülni.

Nem mindig egyszerű olyan ajándékot találni, amivel igazán leveheted a lábáról a párodat. Pedig ez a cél! Ez nem kell túl drága legyen, hiszen nem az anyagi értéke a fontos, hanem az érzés, amivel átadod neki. Ha mindössze egy aranyos, személyre szóló kulcstartót adsz át a kedvesednek, biztosan szívesen használja majd a mindennapokban, hiszen a szerelmetekre emlékezteti őt.

Teljesen személyre szabott tárgy megalkotására nyújt páratlan lehetőséget a meseloajandekok.hu weboldal, ahol saját magad tervezheted meg az átadandó kulcstartót. Nemesacélból készült, szögletes medálra bármilyen romantikus idézet rágravírozható, még a nevetek kezdőbetűi is szerepelhetnek rajta. Választható hozzá szív formájú szerelmes fityegő is, de nem feltétlenül csak ez, hanem végtelent, vasmacskát vagy kulcsot formázó figura, valamint bordó gyöngy is. Te ismered a legjobban a szíved választottját és pontosan tudod, hogy melyik tetszene neki a legjobban, így azt választhatod ki.

A fizetéstől, megrendeléstől számítva 3-4 munkanap alatt elkészül a személyesített kulcstartó. De az sem jelent problémát, ha ennél gyorsabban szeretnéd elkészíttetni, mert már közeledik az évfordulótok vagy a Valentin-nap, mert megoldható, csak a weboldalon alul, az extráknál ezt be kell jelölnöd. A sürgős készítés díja elenyésző, plusz 1000 Ft. Romantikus, mesélő darab ez, aminek minden hölgy csak örülni tud. Karikájára a lakás- és a kocsikulcs egyaránt könnyen felhelyezhető.

A csomagolással sem kell bajlódnod, mert a webáruházból ajándékos díszhátlapban és fóliába csomagolva küldik el. Az egyedi ajándék mellé ajánlott egy szál vörös rózsát vagy a hölgy kedvenc virágaiból összeállított csokrot is adni, mert így az örömkönnyek és a széles mosoly sem marad el.