Bontás nélkül is lehetséges – nyílászáró Debrecen!

nyílászáró Debrecen

Elsősorban Debrecenben és a fővárosban, valamint ezek vonzáskörzetében vagyunk elérhetőek. Minden nyílászáró Debrecen és a környéken lévő településeken a mi munkaterületünk. A vásárlói megkeresés után, ami gyakran történik telefonon, de személyesen is, szeretjük a helyszínen elvégezni a felmérést.

Több kuncsaftunk feltételezte azt, hogy csak úgy megjelenünk a nyílászáró Debrecen városában a csere kivitelezése miatt, de ez nem a mi módszerünk. Ugyanis nem egyszer fordult már elő, hogy a megrendelő méretei nem voltak pontosak és ha mi ennek hinnénk, sok félresikerült munkánk lenne. Ezért minden alkalommal, amikor nyílászáró Debrecen ingatlanjaiban cserét végezzük, mi mérjük meg és nézzük át a munkaterepet.

Így nem érhet bennünket meglepetés. A meglévő ablakoktól eltérően, kisebb és nagyobb is kérhető, de ez mindig plusz munkával jár és mindenképp időigényeseb. Minden egyszerűnek tűnő csere tovább bonyolódhat, ezért szeretünk személyesen meggyőződni a helyszínen található körülményekről. Ezek után mindkét fél pontosan tudja mi vár rá, ami sok nézeteltéréstől ment meg mindenkit.