Kalandos és pihentető dél-olaszországi vakáció

dél-olaszországi vakáció

Régóta vágyik egy olyan mediterrán nyaralásra, amihez régmúlt korokba repítő városnézés, felejthetetlen hajókázás és teljes ellazulást ígérő strandolás is tartozik? Ez esetben mindenképpen érdemes átböngésznie az élményekkel teli körutazásokat népszerűsítő varavilag.hu honlap kínálatát, amiben többállomásos exotikus dél-olaszországi vakáció is szerepel.

Ez az üdülőcsomag Capri szigetének körbehajózását, Pompeji romvárosába és a Vezúv vulkánhoz szervezett kirándulást, nápolyi sétát és még sok más izgalmas programot tartalmaz.

A dél-olaszországi vakáció résztvevőit szakképzett idegenvezető segíti a csodaszép tájak, történelmi helyszínek megismerésében, a napi élménygyűjtést pedig négycsillagos, medencés szállodában pihenhetik ki, ahol kifogástalan félpanziós ellátásban lesz részük.

Ne habozzon, hanem válassza bizalommal ezt a lélegzetelállító pillanatokban bővelkedő, de a lazításnak, nyugodt feltöltődésnek is teret adó, ötnapos kalandot! Meglátja, a dél-olaszországi vakáció emlékképei a ködös őszi reggeleket is színesebbé, szerethetőbbé teszik.