Ismeri a One Plus készülékeit?

Évről-évre egyre többféle mobiltelefon közül válogathatunk. Nem könnyű lépést tartani a kínálat változásával, de megéri! Például, a One Plus nevű vállalatot 2003-ban alapították Kínában. Azóta igen nagy hírnévre tett szert.

Már Magyarországon is lehet kapni a puremobile.hu weboldalon. Jelenleg háromféle verzióban áll az érdeklődők rendelkezésére, de a jövőben biztosan nagyobb lesz a kínálat. A One Plus termékei 170 és 195 ezer Forint közötti összegért cserébe vásárolhatóak meg. Fekete vagy piros színben jöhet szóba a megrendelésük. A belső tárhelyük 64 vagy 128MB, tehát sok adat tárolására képesek. Gyönyörű képeket készítenek a nagyfelbontású kamerájukkal. 1 év garancia jár melléjük.

Ingyenes szállítás mellett nyílik lehetőség a megvásárlásukra. A One Plus mobilok igen biztonságosnak mondhatóak, mivel ujjlenyomat-leolvasóval rendelkeznek. A menürendszerük magyar nyelvű. Az akkumulátoruk egészen erős, tehát nem okoz gondot a hosszabb távon történő használatuk. A megrendelést követő néhány napban már meg is érkeznek a kijelölt címre.