Stabil és biztonságos gyerekülés kerékpárra

Szeretné a csemetéjét könnyen és gyorsan szállítani? Akkor pont jó helyen jár! A Bikelife weboldalán most vásárolható gyerekülés kerékpárra. Háromféle változatban tudja beszerezni. Az előre forduló típus a kicsik egyik nagy kedvence, hiszen a segítségével könnyedén nézelődhetnek. A csomagtartóra szerelhető típus igen keresett a szülők körében.

A nyeregcsőre rakható változat egyre elterjedtebb lesz, hiszen kényelmet nyújt a kicsinek. Az ára attól függ, hogy Ön melyik típust választja a gyerekülés kerékpárra változatokból.

A legolcsóbb kb. 10 ezer Ft, a legdrágább pedig 50 ezerbe kerül. Ezen a tartományon belül szabadon válogathat. Nincs akadálya az alkatrészek beszerzésének sem. A weboldalon megadott adatok alapján, maximum 15-22 kilogrammnyi terhelést bír el a gyerekülés kerékpárra. Érdemes egy strapabíró változatot választania, hiszen így hosszabb időn keresztül lehetséges a használata.

Ennek köszönhetően, sokkal egyszerűbb lesz a kicsit elvinni a bölcsődébe vagy az óvodába, mert ő is nagyon élvezi majd a biciklizést.