Az üvegszövet háló kiváló a homlokzati hőszigeteléshez

üvegszövet háló

Az épületek szigetelése kiemelt fontossággal bír, nemcsak energiahatékonysági, takarékossági, hanem környezetvédelmi szempontból is. Napjainkban kiváló minőségű és funkcionális alapanyagok állnak az érdeklődők rendelkezésére a kereskedelmi kínálatban, az egyik ilyen innovatív termék az üvegszövet háló, ami kiváló a homlokzati hőszigetelő rendszer kialakításakor való alkalmazásra.

Az üvegszövet háló a rétegrend fontos eleme, helyes sorrendben kell felhelyezni, mivel ez határozza meg a többi elem funkcionalitását. Javasolt magas szakítószilárdsággal és rugalmassággal rendelkező fajtát választani, de az sem mellékes, hogy az anyag mennyire áll ellen az alkáli oldatoknak.

Az ilyen jellegű háló felhasználásával ütésállóbb felület hozható létre, mivel biztosítja a bevont felület mechanikai ellenálló képességét és stabil alapot képes adni a vékonyvakolatnak. A kevesebbe kerülő, de nem megfelelő minőségű üvegszövet háló beépítése könnyen a felület későbbi megrepedezéséhez vezethet, tehát érdemes ügyelni a kvalitásra!