A nővér papucs elősegíti a helyes testtartást

nővér papucs

A termék a szakmai követelményeknek minden tekintetben meg kell feleljen. A nővér papucs fontos része az egészségügyi munkaruházatnak. Elengedhetetlen azoknak, akik az egész nap folyamán álló munkát végeznek. Olyan kiképzéssel készül, ami jótékony hatást fejt ki a vázizomzatra. A felső része általában 100 % természetes bőrből van kivitelezve.

A talpa szintén bőrrel borított és puha memóriaszivaccsal rendelkezik. A pántjai könnyen állíthatóak, így a komfort tökéletes. A jó nővér papucs kicsit megemeli a sarkat és kényelmesen tartja az Achillest. Amennyiben a lábbeli megfelelően támasztja a lábat, az jó hatást gyakorol a gerincoszlopra és a testtartásra.

Érdemes megemlíteni, hogy a helyes tartással kevésbé fárad el az ember és jobban bírja a terhelést. Általában rezgésnyelő talppal állítják elő. A biztonságosabb járást a sarokban vagy a talpban elhelyezett csúszásgátló gumibetét biztosítja. A nővér papucs hátsó sarokfogó pántja segít abban, hogy a hosszú járkálás kevésbé legyen megterhelő.