A traumatológia bármikor felkereshető

traumatológia

A balesetek következtében különféle elváltozások jelentkezhetnek, amelyeket azonnal kezelni kell, hogy ne alakuljanak ki szövődmények. A traumatológia a fájdalmak csökkentése és az anatómiai állapot helyreállítása kapcsán kereshető fel. A probléma a CT, az MR, labor-, az ultrahang- és a csontvizsgálat után derül ki. A szakember a leletek áttanulmányozását követően határozza meg a terápia típusát.

Az osztályon dolgozók többéves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, aminek köszönhetően minden helyzetben megfelelően járnak el. A traumatológia sürgősségi ellátás során azonnali műtéti beavatkozást is végez. Fekvőbeteg gondozásra is van lehetőség, mivel sok esetben időbe telik a teljes gyógyulás. Ilyenkor megfigyelik a beteget, hogyan reagál a szervezete a meghatározott kezelésre.

A gyerekeknél nagy eséllyel történnek balesetek. A bőrfelszínen keletkezett horzsolás, zúzódás és duzzanat a kicsiknél gyakori probléma. A traumatológia honlapja non-stop elérhető, így bármikor foglalhat időpontot. Sürgős eseteknél már aznap fogadják a pácienseket.