A nemesvakolat gyönyörűen mutat

nemesvakolat

Az alapanyag közvetlenül a tégla- vagy betonfalra kerülve olyan felületet eredményez, ami azonnal alkalmassá válik a színezésre. A nemesvakolat zsákos kiszerelésben kerül forgalomba. A minőségi változatnak rengeteg pozitív tulajdonsága létezik.

Kifejezetten jól alakítható, illetve formázható, ebből kifolyólag lehet simított, kapart vagy gördülőszemcsés megoldásokat létrehozni általa. Rendkívül sokáig képes megőrizni a színét, ami azt jelenti, hogy még a tartós napsütés sem fakítja meg néhány évig. A nemesvakolat, függetlenül attól, hogy vízálló, a párát átereszti, viszont nem vizesedik, gombásodik vagy penészedik. Tökéletes hőszigetelést biztosít az épületnek. A rugalmasságának köszönhetően nem jelennek meg repedések a falakon.

A felhordása nem igényel különleges szaktudást vagy speciális szerszámokat, azonban arra figyelni kell, hogy megfelelő időjárás mellett történjen. A nemesvakolat összességében esztétikus és hasznos, ezért egyáltalán nem meglepő az óriási népszerűsége. Ha szeretne új külsőt adni a falaknak, akkor válassza bátran ezt a terméket!