Teszter parfüm a kedvenc illat megtalálásához

teszter parfümök

A mintaparfümöket azzal a szándékkal gyártják, hogy az üzletekben felhasználják ezeket arra, hogy a vásárlók kipróbálhassák a termékeket és rávegyék őket a teljes csomag megvásárlására.

Ezek a teszter parfümök természetesen eredeti terméket tartalmaznak, amelyek különböző feliratokkal jelennek meg, például EDT (Eau de Toilette) vagy EDP (Eau De Parfum). A teszter parfümök esetében a gyártók kevesebbet költenek csomagolásra, így a nagy márkák termékeinek ára jelentősen eltér. Az ezekben lévő folyadék pontosan ugyanaz, mint az eredeti üvegekben. Ugyanolyan magabiztosan használhatja és élvezheti a hosszantartó illatot. A karbantartásának legmegfelelőbb módja, ha hűvös és nedvességtől mentes környezetben tárolja.

Az ár viszonylag olcsóbb, mint egy normál termék esetében, amivel jelentős megtakarítást érhet el. Végső soron az számít, hogy mi van a palackban. A teszter parfümök beszerzése a legkézenfekvőbb megoldás, ha kedvenc új illatát bárhová magával szeretné vinni. Kisebb méretének köszönhetően, könnyen a táskában tarthatja.