A napelemes fényfüzér előnyei és hátrányai

napelemes fényfüzér

Télen sokkal többet tartózkodunk a lakásban és nagyobb szükségünk van a kellemes világításra. Ilyenkor a napelemes fényfüzér hamar feldobja a kedvünket, főleg, ha nem kell kibogoznunk az éves pihenése után. A szerencsések kertes házban élnek, ahol szeretik feldíszíteni a kerítéseket és a kerti fákat is.

Igen ám, de általános problémát szokott jelenteni, hogy hová kell bedugni a füzéreket a konnektorba, főleg, ha a kedvenc fánk a kert másik végében van. Ilyenkor egy napelemes panel könnyen megoldja a bajt, bár arra is készülnünk kell, hogy nem minden esetben bírja ki az egész éjszakát, bár ez pozitívum is lehet. Amikor a karácsonyi időszakban minden erkélyről és ablakról a villogó égők bámulnak vissza, akkor nehéz lehet aludni és csak a redőny leengedése segít.

Azonban, ha az alvásidőben lekapcsolnak, akkor sokkal jobban fogjuk érezni magunkat. A napelemes fényfüzér egyetlen hátránya, hogy valaki megpróbálhatja ellopni, de ha jó állapotban van a kerítés, akkor minden éjjel nyugodtan alhatunk.