Borotva helyett gyantamelegítő

gyantamelegítő

Ma a nők és a férfiak is egyre gyakrabban választják a szőrtelenítést. Ehhez a megszokott borotva helyett választhatjuk a gyantamelegítő segítségét is, ami gyors, hatékony és csak egy pillanatra fájdalmas megoldás. A borotválkozás előnye, hogy pár perc alatt elkészül és senki sem hal bele a fájdalomba. A hatás azonban nagyon gyenge, másnap érezni lehet a növekedő szőrszálakat.

Ráadásul a borotva után a fekete szálak egyre erősebbek lesznek, ami hosszútávon nem valami szép megoldás. Ezzel szemben, a gyanta tökéletesen rásimul a bőrre, majd egy lehúzócsík használatával kitépi az összes szőrszálat. Ez azt jelenti, hogy mire a szálak újra nőni kezdenek hetek is eltelhetnek.

A pillanatnyi fájdalom minden használat után kisebb lesz, de érdemes úgy gondolni rá, mint a szépség árára. A gyantamelegítő meggyorsítja az egész folyamatot, úgyhogy jó befektetésnek minősül és még a kozmetikust is megspórolhatjuk vele. Végül a vásárlás legjobb pontja, hogy nemcsak a hölgyek, hanem a férfiak is használhatják.