A kőszegi hegység a túrázás szerelmeseinek egyik kedvence

Akik a csendet és nyugalmat sugárzó madárcsicsergést szeretik, akiknek még mindig többet jelentenek a természet alkotta látványosságok, azoknak a Kőszegi-hegység lesz a tökéletes túracélpont. Apartmanok a Hétforrás környékén temérdek mennyiségben várják Önt,

így az elszállásolás sem okoz gondot. A város felett magasodó, festői képet alkotó Kálvária-templom után, a különös alakzatokban vonuló sziklacsoportokban gyönyörködve eljuthat a káprázatos látványt nyújtó Óház-tetőhöz.

Innen leereszkedve máris az egyik legkedveltebb kirándulóhelyre csöppen, a hét magyar vezérről elnevezett, osztrák határ közelében lévő Hétforráshoz. Nevéből adódóan, valóban forrásokról beszélünk, amelyek kellemes 10 °C hőmérsékletű, kitűnő ivóvízzel szolgálnak.

Az egykori Vasfüggöny vonulatát követve, könnyedén visszajuthat a városba, ahol a lefoglalt szállás kényelme várja Önt és kipihenheti a fáradalmakat. Ezt végigolvasva biztosan sokan kedvet kapnak egy kis kiruccanásra. Lépjen fel a weboldalra, ahol tájékoztató leírásban találhatóak apartmanok a Hétforrás környékén.