Bútorozottan kiadó budai irodák

A bőséges pesti iroda választék mellett érdemes Buda felé is fordítani tekintetünk, mert számos budai iroda kiadó presztízsértékű címeken kiemelten frekventált környezetben. A Regus irodaházak nem csak a pesti oldalon kínálnak bérelhető helységeket, de számos iroda kiadó a budai oldalon is.

Óbuda üzleti negyedében az Óbuda Gate irodaház klasszikus panorámás kilátása teszi még vonzóbbá az irodabérlést. Az épületből fantasztikus kilátás nyílik a Dunára, a Margit hídra, a Margit szigetre és a Parlament épületére is. A kilátás mellett számos szolgáltatás fokozza kényelmünket. Az épületben étterem és kávézó található, valamint edzőterem és fitneszterem is.

24 órás, zárt rendszerű, kamerás felügyelet, illetve biztonságos parkolás teremgarázsban is biztosított. Buda legdinamikusabban fejlődő negyedében Újbudán az Alle Corner irodaházban számos bútorozott iroda kiadó, melyet rugalmas kedvező feltételekkel kínál a Regus partnerei számára.

A kiváló megközelíthetőség mind tömegközlekedéssel, mind autóval a modern, attraktív épület előnyei közé sorolandóak. Az irodaháztól nem messze a Dunát átívelő Petőfi híd, valamint gépkocsival percekre van az autópálya is, mely nem elhanyagolható tényező a pörgő üzleti életben.  Professzionális technológiával teljesen felszerelt, ergonomikus bútorokkal rendelkező produktív környezet biztosítja a hatékony munkavégzést.

A Regus irodaházakban speciálisan képzett kollégáink szakszerű adminisztratív támogatása hozzájárul a vállalkozása gördülékeny működéséhez. A berendezett irodahelyiségek és a napi, vagy részmunkaidős irodák mellett széleskörű professzionális üzleti szolgáltatásokat is bármikor igénybe vehet tetszés szerint.