A frottír anyag beissza a vizet

frottír anyag

Szeretjük a természetes anyagokat, mert azok képesek a víz felvételére, ellentétben a szintetikus szálakkal, amelyek azonnal eláznak, ha nedvesség éri, mivel képtelenek elnyelni a vizet. Mindig 100%-ban pamut az igazi frottír anyag, nem véletlenül készülnek a színvonalas törölközők, köntösök és számtalan más ruhadarab ebből a méteráruból. Például a szállodák szobáiban található törölközők, fürdőlepedők nagyon jó minőségűek, tökéletesen felisszák a vizet. Persze fontos, hogy milyen vastagságú a frottír anyag, amiből különböző dolgokat készíthetünk.

Aranyos babaruhák megalkotására is ideális, de ebben az esetben a vékonyabb fajtát ajánlott alkalmazni. Háziasszonyok gyakran varrnak ebből törölközőket, konyharuhákat is, éppen az említett vízszívó tulajdonsága miatt. Amennyiben Ön is frottír anyag megvételét tervezi, nézze meg a szakatex.hu méteráru kiskereskedés kínálatát, ahol biztosan felfedezi az optimális fajtát! Ugyancsak ebből az üzletből vásárolhatja meg a szabadidő ruhák alapanyagát is.

A célnak megfelel a pamut futter anyag

Ebből készülhetnek nadrágok, pulóverek, szabadidő- és gyerekruhák egyaránt. Sok színben vásárolható meg a pamut futter anyag az internetes kereskedésben, úgyhogy gyerekeknek, felnőtteknek való ugyancsak beszerezhető innen. Tehát bármilyen ruházatot akar is varrni, az alapanyag megvétele nem ütközik akadályba. Ráadásul a webáruház kedvező árakkal is várja, ami fontos szempont. Mert a legtöbben azért szabják ki és varrják a ruháikat, hogy lényegesen olcsóbban jussanak egyedi darabokhoz.

Erre lehetőséget kínál a webshop, ahol igazán színvonalas pamut futter anyag fedezhető fel a kínálatban. Az anyagösszetétele 95% pamut és 5% elasztán, így nagyon rugalmas, tehát kellemes viseletet ígér. Világos és sötét színekben, árnyalatokban kapható, minden ízlésnek és igénynek megfelelően. Például a készleten szereplő Belluno pamut futter anyag felülete sima, ami egyáltalán nem bolyhosodik. Az ebből varrt ruhadarab tökéletes komfortot nyújt majd a viselőjének és végül is ez a cél, mert ha egy ruha nem kényelmes, azt bizony hanyagolni szoktuk.