A VGA csatlakozó felépítése és alkalmazása

VGA csatlakozó

Ha asztali számítógépet használ, valószínűleg már előfordult Önnel, hogy a régi monitort újabb verzióra cserélte. Ha ez a helyzet, akkor már ismeri a monitor vezetékek és a kompatibilis VGA csatlakozó fontosságát is. Még az otthoni TV készülékhez is ezekre van szükség a videolejátszó képernyőn történő futtatásához. Az elmúlt évek folyamatos technológiai fejlődése különböző típusú adaptereket eredményezett.

A Video Graphics Array avagy a VGA csatlakozó, ahogyan azt általában nevezik, a régebbi számítógépek grafikai szabványa. Annak ellenére, hogy sok PC ma is támogatja ezt a grafikai szabványt, ez a használt monitor típusától is függ. Manapság a kijelző jeleit továbbító adaptereket VGA csatlakozóknak nevezik. A széles választékban és különböző áron kapható drágább modellek aranyozott dugókkal rendelkeznek, amelyek megakadályozzák az interferenciát. A szakértők azonban úgy vélik, hogy a drágább fajták szinte ugyanolyan képminőséget kínálnak, mint az olcsóbb verziók. A VGA csatlakozónak 15 érintkezője van 3 sorba osztva.

Ha adapter kábel, akkor KáCsa Audió!

A kacsa-audio.hu webáruház az audio, video és számítógépes berendezések kapcsolódó eszközeinek internetes boltja. Itt a vásárlók alacsony áron és megbízható minőségben szerezhetik be a nekik szükséges adapter kábel típusokat. Ezeket a tartozékokat olyan helyzetekben használják, amikor jeleket kell konvertálni vagy továbbítani egyik formátumból a másikba.

A velünk való együttműködés egyik előnye a nagy választék. Folyamatosan bővítjük az adapter kábel kínálatunkat, nyomon követjük az újdonságokat és az ígéretes trendeket a jelátalakítás és -továbbítás terén. Minden termék, amit bemutatunk az online katalógusunkban, megtalálható a raktárunkban. A megrendelőknek nem kell sokáig várniuk a szállításra, mivel tiszteletben tartjuk az ügyfeleink idejét. Olyan árpolitikát folytatunk, ami vonzó és elérhető az ügyfeleknek. Az online áruházunkban bemutatott bármelyik adapter kábel kiválasztásához és megvásárlásához használhatja a kényelmes termékkatalógusunkat vagy a speciális keresőt!