A yam gyökér hatása a ciklusbarát krémben

Néha a legegyszerűbben hangzó dolgok azok, amelyek megoldják a komplikált problémákat. Ahhoz, hogy a testében lévő hormonok egyensúlyvesztéséből adódó zavart felszámolhassa, maga a hiányzó hormont kell pótolni. A természetes alapanyagokat felhasználó krémekből a yam gyökér hatása pontosan így érvényesül. Vagyis a bőrön keresztül felszívódva képes progeszteron hormonként viselkedni, így annak hiányát pótolni. Ezáltal az ösztrogén dominanciából adódó kellemetlenségek legtöbbje mérsékelhetővé válik.

A menstruációs zavaroktól kezdve, a változókori tünetekig, mindegyikre megfelelő. Furcsának tűnhet, de ha tudja, hogy magát a hormonháztartást turbózza ezzel fel, akkor megérti, hogy miképpen is hat mindkettőre a természetes, ciklusbarát krém a WiseTree Naturals-tól. Először is a yam gyökér kivonatot úgy elegyítik a megfelelő krémalappal, hogy az a lehető leghatékonyabbnak maradjon meg. Így, ha egy jól szívódó krémbe kerül, akkor a yam gyökér hatása nem marad el, hiszen szinte rögtön bekerül a véráramba.

Azt azonban tudni kell, hogy a tünetek súlyosságától függően, az egyéb komplikáló tényezőket figyelembe véve és azt sem elfelejtve, hogy minden ember másképpen reagál ugyanarra a hatóanyagra, a yam gyökér hatása egyeseknél eltérő lehet, másokhoz viszonyítva. Ezért csupán megközelítőleges adagolást javasolnak a krém használatához, hiszen mindenki ki kell tapasztalja, hogy mennyit kell használnia ahhoz, hogy a tünetek enyhüljenek. Az ösztrogén dominanciájának mértéke nagyon meghatározza ezt.

Minél inkább fel van borulva Önnél az egyensúly, annál több időre és behatásra van szüksége a testnek, hogy újra a normál mederbe kerülhessen. Ha úgy érzi, hogy Önnek nagyobb dózisra lesz szüksége, mint általában másoknak, akkor fokozhatja a ciklusbarát krém hatását olyan kiegészítővel, ami ugyancsak yam gyökér kivonatot tartalmaz. Ezáltal a yam gyökér hatása még határozottabbá válik és rövidebb időn belül érhet el látványos változást. Mindezek ellenére, ne felejtsen el legalább 3 havonta egy kis szünetet beiktatni.