Vastag fonal a téli holmikhoz

vastag fonal

A téli ruhák hamarosan főszerepet kapnak mindenki ruhatárában, ezért érdemes már most felmérni, hogy megvan-e minden a hideg napokra. A vastag fonal elengedhetetlen eszközük lesz azoknak, akik szeretnék saját maguk elkészíteni az egyedi pulóverüket, sapkájukat, sáljukat. Egyre többen próbálkoznak a kötéssel, horgolással, ami némi kitartással és persze jó mintákkal hamar hoz eredményt.

Az úgymond handmade holmik amúgy is roppant népszerűek, ajándéknak is kiválóak karácsonyra vagy bármilyen eseményre. De lássuk, hogy hol kapható vastag fonal kiváló minőségben és remek áron. A nordfonal.hu igazán gazdag színpalettán megtalálhatóak a különböző vastagságú fonalak.

A „C” méretűek már viszonylag vastag fonal típusok, azonban az igazi téli holmikhoz vagy meleg takarókhoz az ideálisak a „D” és „E” kategóriás termékek. Ez utóbbi egy szuper vaskos fonal, ami téli kardigánok, sálak, sapkák és egyéb kiegészítők alapanyagaként szolgál. Keresse meg Ön is a webáruházunkban az elképzeléseinek megfelelő fonalakat!