Tökéletes, csábító szemöldök

A szemöldök az arc meghatározó része, ami sokat hozzátehet a hölgyek megjelenéséhez, ugyanis egy tetszetős fazon magabiztosabbá teheti őket. Szemöldöktetoválással Ön is a kívánt formát alakíttathatja ki.

Nézze meg ezt a weboldalt és fedezze fel az Önnek legjobban tetsző lehetőséget! Létezik satírozott technika és szálazott szemöldök. Ez utóbbi, a természetes hatás kedvelőinek ajánlott. Javítani lehet vele a szemöldök ívén vagy optikailag dúsabbá tehető.

A beavatkozás után szükséges egy korrekciós tetoválás, aminek folyamán megnézzük, hogy a szín-pigmentek egyenletesen maradtak-e a bőrben. Ekkor még van lehetőség arra, hogy módosítsunk a színárnyalaton. Ha első alkalommal készíttet tetoválást, érdemes világosabb színt választania, mivel azt a későbbiekben sötétebbre lehet váltani.

Célszerű figyelembe venni azt a körülményt is, hogy az aktuális trendek, csakúgy mint az egyéni ízlés, idővel változhatnak. Ha az egyéniségével harmonizáló színt és formát választ, nem érheti csalódás. Nézze meg ezt a lehetőséget közelebbről a weboldalunkon!