Tényleg nehéz a cégkivonat igénylés?

cegkivonat igenyles

Senkinek sincs kedve arra, hogy a munka végén még az ügyintézéssel is foglalkozzon. Pedig egy kölcsön felvétele rengeteg feladattal jár. Mivel a cégkivonat igénylés online is elintézhető, ezért legalább erre nem kell olyan sok időt szánni.

Elegendő ellátogatni a hitelescegkivonat.com oldalra, itt pedig meg kell keresni a megfelelő menüpontot. A cégkivonat igénylés nem annyira bonyolult feladat, hiszen csak a virtuális kosárba kell rakni a kívánt dokumentumot. Ezt követően sort kell keríteni a fizetésre.

A weboldalon megadott információk szerint, ez bankkártyával vagy átutalással lehetséges. Az előbbi megoldással jobban járnak a vásárlók, hiszen így hamarabb megkapják majd a dokumentumot.

Ennek alapján a cégkivonat igénylés csupán néhány óra alatt elintézhető. Az átutalás esetében ennél valamivel hosszabb ideig kell várni, de néhány óra leforgása alatt így is meg fog érkezni a papír. A folyamat felgyorsítható, ha az ügyfélszolgálat kap egy képet az átutalási bizonylatról. 8 és 16 óra között telefonon is elérhetőek.