Szánkó a havas szórakozáshoz

Hamarosan megérkezik a tél, remélhetőleg havazni is fog, hiszen a mai gyermekeknek is meg kellene ismerniük a hógolyózás, a szánkózás pompás élményeit. Ezért érdemes elgondolkodni már idejében egy modern szánkó beszerzésén a kicsi számára. Az itt található webáruházban a különböző bobok, hó csúszkák mellett, korszerű és praktikus szánkó modellek is kaphatóak nagyon jó áron.

Hároméves kortól ajánljuk például kisfiúk számára a kék színű Rolly Snow Cruiser műanyag szánkót, ami stabil és masszív kialakítású, könnyű darab, de mégis erős. Teherbírása 100 kg-ig terjed, ezért akár még egy felnőttet is elbír. A szánkó mérete 94x44x27 cm, ami azt jelenti, hogy akár a kocsi csomagtartójában is elfér, ha épp szánkós kirándulást tervez a család.

Nincs annál csodálatosabb dolog, mint látni a gyermekünk kipirult arcocskáját szánkózás közben! Nincs kedvesebb alku annál, amikor a csemete azt kéri: csak még egy kicsit maradjunk! Ajándékozza meg Ön is gyermekét egy jó minőségű szánkóval, meglátja, nagy lesz az öröm, amikor megérkezik az első hó!