Steiger, a kiemelkedő színvonal

Steiger

Az agrárterületeken használatos gépek és eszközök már első benyomásra is a precizitás és a kiemelkedő minőség érzetét kelthetik. Azonban nem minden traktor képes elérni azt a magas nívót, amit a Steiger tud. Maga a cég egy olyan amerikai vállalat, ami már körülbelül az 1950-es évek óta remek gépeket dob piacra.

A szakértelmet is mutatja, hogy a cégalapító fivérek alapvetően mezőgazdászok voltak, akik megálmodtak maguknak egy gépet és traktorépítésébe kezdtek.

Habár az első darab kissé kezdetlegesnek mondható, de megállta a helyét a farmon. Manapság pedig olyan utolérhetetlen példányokkal találkozhatunk a Steigernél, mint amilyen a Case IH traktor. A gépezet akár 620 lóerővel is rendelkezhet, amihez egy 12,9 literes, 6 hengeres common-rail turbóval ellátott motor társul.

A vezetőfülke kényelméért pedig rugózott kabinnal látták el a traktort. Emellett a komfort megteremtését még a légrugós ülés, a légkondicionáló és az automata kormányzás előkészítése segíti. A Steiger gépek megtestesítik az erőt és a kényelmet egyszerre.