Mit kell tudni egy plasztikai műtét előtt?

Plasztikai műtét

Sokféle plasztikai műtétre van lehetőség manapság és az emberek általában a nők esztétikai problémáira gondolnak, ha ilyen operációról hallanak, az igazság azonban, hogy a férfiak is igénybe szokták venni az orvosok szolgáltatásait. Bizonyos információkra viszont mindenképpen szükség van az esztétikai operáció előtt!

Plasztikai műtéttől függően több dologra is érdemes odafigyelnie. Különböző orvosi vizsgálatok elvégzésére van szükség, mellnagyobbító plasztikai műtét előtt például EKG, mellkasröntgen, laborvizsgálat, mell ultrahang vagy mammográfia nélkülözhetetlen.

További vizsgálatokat kell elvégezni abban az esetben, ha a páciens átesett már plasztikai sebészeti beavatkozáson, valamilyen betegségben szenved, esetleg rendszeresen gyógyszert szed. Férfiak esetében nagy valószínűséggel csupán laborvizsgálatra kell felkészülni, ugyanis a férfi intimplasztika egy ambuláns, helyi érzéstelenítésben elvégezhető beavatkozás.

De, ha az adott úrnak betegsége van, orvosságokat szed, vagy volt már ilyen műtéten, akkor más vizsgálatok elvégzése is elengedhetetlen. Természetesen plasztikai műtéttől függően is el fogja dönteni az orvos, hogy mire van még szükség. Ezeken az információkon kívül, még tudni kell egy plasztikai műtétről, hogy miként zajlik a menete, amit a szakember majd elmagyaráz.

Továbbá, hogy mik az előnyei, kinek és mikor javasolt, milyen kockázatokkal jár, mennyi idő után kezdhet újra dolgozni, sportolni? Az ára sem mindegy, hogy milyen összeget fed, de ez is kiderül a plasztikai műtéttől függően. Minden tudnivalót meg fog kapni dr. Falus György plasztikai sebésztől, akinek az elérhetőségeit megtalálja a drfalus.hu weboldalon.

Ugyancsak ezen a honlapon jelentkezhet egy ingyenes konzultációra is a doktorhoz. Nem érdemes tűrnie, hogy évekig zavarja egy bizonyos kellemetlenség vagy szépséghiba, hiszen van módszer, amivel egy csapásra megszűntethető. A beavatkozás ára és minden egyéb plasztikai műtéttől függően alakul, de nem megfizethetetlen összeg. Keresse fel minél előbb a szakembert!