Miért pénztárcabarát a szúnyoghálós redőny ár?

Redőnyök minden ablakhoz

Manapság egy teljes, esetleg részleges nyílászáró és redőny cseréje akár több millió forintba is kerülhet, viszont, ha okosan csináljuk, akkor spórolhatunk némi pénzt.

Egy szúnyoghálós redőny ár elég borsos tud lenni, azonban azt kevesen tudják, hogy ezeket utólag is fel lehet helyezni és lényegében teljesen függetlenek a nyílászáróktól. Ezért tudunk spórolni, mert ha nem egybe akarjuk megcsinálni az egészet és az ahhoz tartozó szerkezeteket, hanem szépen lassan haladunk lépésről-lépésre, akkor a költségek megoszlanak.

Természetesen ezeket a szúnyoghálós redőnyöket elsősorban középkategóriás vagy még magasabb értékű rolókhoz szokták ajánlani, hiszen egy estleges sérülés során így nem tesz majd semmilyen kárt a felszerelésben egy nagyobb vihar.

A szúnyoghálós redőny ár egyeseknek magas lehet, de gondoljunk csak bele, hogy nem kell egy olyan szobában aludnunk, ahol hemzsegnek a bosszantó bogárfélék! A szúnyoghálóval felszerelt ablakot egy csendes nyári estén is nyugodtan ki lehet nyitni, a pihenés pedig így garantált.