Külföldi hair transplant clinic magyar orvosokkal

Nagyszerű végeredmény

A magyar orvosok világhírűek, ezzel a legtöbben tisztában vannak. Ez pedig minden kétséget kizáróan a magas színvonalú oktatásnak köszönhető.

Nem is csoda, hogy a külföldi intézmények egymást túllicitálva próbálják megkaparintani őket, hiszen így biztosak lehetnek benne, hogy magas színvonalú szolgáltatást tudnak nyújtani. Az egyik hair transplant clinic odáig merészkedett, hogy fogta magát és Budapesten nyitotta meg az üzletét.

Ráadásul az egyik szolgáltatása, hogy a brit és francia ügyfeleinek megszervezi a magyarországi útját, amikor a végcél természetesen a hair transplant clinic, ahol magyar anyanyelvű, de angolul tudó orvosok végzik el a beavatkozást. Kár lenne tagadni, hogy más oka is van a magyar telephely létrehozásának, ez pedig az ár.

Mind Franciaországhoz, mind pedig Nagy-Britanniához viszonyítva, lényegesen olcsóbb, ha Magyarországra látogatnak, még úgy is, hogy fizetik a szállás és az utazás költségeit. A hair transplant clinic szolgáltatásait természetesen bárki igénybe veheti, így a magyar lakosoknak is szól.