Kényelmes, modern gázmaszk

gázmaszk

Ez az eszköz a munkavédelmi felszerelések egyik speciális csoportjába tartozik. A fejlett szűrőrendszerének köszönhetően, a gázmaszk fokozottan védi a légzőszerveket. A védelem még önmagában nem elég.

Egy minőségi modell magas fokú kényelmet biztosít, miközben nem nehezíti meg a légzést. A netpolc.hu kínálatában olyan gázmaszkok találhatóak, amelyek tökéletesen illeszkednek a viselőjük arcához, ami a puha termoplasztiknak köszönhető. Nem fülled be, nem szorít és nem is kényelmetlen.

Ellenkező esetben, rendkívül kellemetlen lenne egy ilyen gázmaszkban a munkavégzés. A párásodás elkerülése érdekében, a belső részén légzőszelepek találhatóak. Mielőtt gázmaszkot rendelnénk, győződjünk meg arról, hogy milyen típusú csatlakozással rendelkezik, ugyanis ez határozza meg azt, hogy milyen szűrővel használható.

A prémiumkategóriás gázálarcok tökéletes periférikus látást tesznek lehetővé, ezzel is maximalizálva a komfortérzetet munka közben. Portwest termékek biztonságot, kényelmet és stílusos megjelenést garantálnak.