Fénykorát éli a moher fonal

moher fonal

Volt már olyan, hogy télen bement egy üzletbe, levett egy fantasztikusan puha kardigánt a polcról, majd meglátta az árcédulát és azt gondolta, ez borzasztóan drága? Jó eséllyel az a szuper puha kardigán vagy pulóver moher fonal használatával készült.

De mi lenne, ha azt mondanánk, hogy ennek a luxus ruhadarabnak a saját változatát is beszerezheti? A kedvenc színében és sokkal kellemesebb áron. Nem kell mást tennie, mint elkészíteni a sajátját! Szeretné tudni, hogyan kell moher fonallal dolgozni? Akkor a legjobb helyen jár! Amikor a moherre gondolunk, automatikusan a juhgyapjú jut eszünkbe. De a moher fonal esetében kecskékről beszélünk, nem birkákról.

Nem is akármilyenről, hanem angóra kecskékről, ezek pedig a selymes és fényes bundájukról híresek. Most, hogy már többet tud magáról a mohair fonalról, már csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja az új kézműves projektjét. Ez a fényűző fonal ideális pulóverek, kardigánok és sálak készítéséhez. Bármelyik stílusos és szuper kényelmes kiegészítője lesz a téli ruhatárának.