Dizájnos pénztárca modellek

pénztárca

A kiegészítők egyik leghasznosabb darabja kétségtelenül az, amiben a pénzt, kártyákat, jogosítványt tároljuk. Bizony, ez a pénztárca, aminek kialakítása és dizájnja legalább olyan lényeges, mint a táskának. Számos cég is gondolt erre, ezért ebből a fajta kiegészítőből is sok csodás kreációt találhatunk.

Amikor elővesszük a tárcánkat, hogy valamit kifizessünk, nem szeretnénk kínos perceket eltölteni a benne való turkálással, amíg megtaláljuk a pénzt vagy kártyát. Pontosan ezért nagyon fontos a pénztárca praktikus kialakítása. Az okos kialakítású darabok nem hatalmas méretűek, azonban mégis minden jól elfér bennük. A különböző rekeszekben szépen, rendszerezetten tarthatjuk a készpénzt, hitelkártyákat, stb.

Természetesen a pénztárca külső jegyei sem elhanyagolandóak. A Desigual, Giorgio Carelli vagy Samsonite igazán pazar darabokat dobott a piacra, amelyek minden igényt kielégítő tulajdonságokkal rendelkeznek. A taskagaleria.hu webáruházban női és férfi modellek is vannak műbőrből és valódi bőrből egyaránt.