A csodálatosan hatékony holt-tengeri iszap

holt-tengeri iszap

A természet egyik gyógyító és szépítő ereje a Jordánia és Izrael területén fekvő Holt-tengerben pihen. Az érett bőr ápolása külön figyelmet kíván, amit a különleges holt-tengeri iszap biztosíthat számára. A koncentrált és mélyre hatoló öregedésgátló hatással rendelkező AHAVA termékek feltöltik a már kialakult ráncokat és belülről támogatják a bőr regenerálódását.

A holt-tengeri iszap melegen a bőrre feljuttatva javítja a mikrokeringést és segíti a feszült izmokat az ellazulásban. Felfrissíti és lággyá teszi a bőr textúráját. A teljes mértékben vegán AHAVA termékek a tenger értékes vizét, sóját és iszapját tartalmazzák. Az Extreme ránctalanító lotion széles spektrumú fényvédelemmel szövi át bőrünk érzékeny struktúráját.

Smink alá is ideális választás, hiszen könnyed és folyékony, így finoman, alig észrevehetően épül be az arcbőrbe, ahol erősíti annak szerkezetét és halványítja a ráncokat. A holt-tengeri iszap varázsolja ezt a készítményt egyedülállóan hatékonnyá. Fiatalodjon meg Ön is az AHAVA hozzájárulásával!