VR szemüveg bérlés kicsiknek és nagyoknak

VR szemüveg bérlés

A rendezvényszervezés nem egyszerű feladat. Folyamatosan arra kell törekednünk, hogy minden a tervek szerint alakuljon és biztosítanunk kell az önfeledt szórakozás lehetőségét a résztvevőknek.

A VR szemüveg bérlés hallatán, bizonyára a legtöbben lázba jönnek, hiszen hazánkban sokan még nem is hallottak erről a technológiáról vagy nem volt alkalmuk kipróbálni. Egy teljesen új dimenzióját jelenti a szórakoztatásnak, ami leginkább a videójátékokban teljesedik ki.

Természetesen egyéb célra is fel lehet használni a VR szemüveg bérlést. Például céges megbeszélések alkalmával az unalmas Power Point prezentáció helyett használhatunk HoloDesk-et. Ezzel a szoftverrel a 3D modelleket úgy nézhetik meg a résztvevők a fejüket forgatva, mintha az élőben előttük lenne.

A VR szemüveg bérlést a felnőttek, de legfőként a gyerekek szokták díjazni. Nekik külön programot állított össze a Holofedélzet csapata. Versenyek és kihívások várnak a résztvevőkre a VR szemüveg bérlés során, amelyek külön játékok formájában igényelhetőek.