Vászonfotó több darabból

Ha szeretnénk feldobni lakásunk hangulatát, akkor nemcsak a festésen tudunk változtatni. Egy teljesen új és egyedi stílust vihetünk a falakra, ha a többrészes vászonfotó lehetőségét választjuk. Ezzel a módszerrel látványos és nagyon hangulatos kompozíciót vihetünk be a lakásba.

Amennyiben van egy saját készítésű képünk és úgy gondoljuk, hogy az tökéletesen megfelel a szoba falának egy akár nagyobb részét is díszítse, de nemcsak egy sima egyrészes képet szeretnénk, akkor ez az új stílus remek megoldás lehet a számunkra.

Az egyedi, hangulatos és több darabból álló kialakítás egy olyan élményt biztosít, ami minden képzeletet megragad. Biztosak lehetünk benne, ha rokonaink vagy barátaink meglátják ők is hamarosan egy hasonlóra fognak vágyni.

A többrészes vászonfotó egyedisége abban rejlik, hogy egy adott képet több-kisebb, akár mozaik darabból is összeállíthatunk. Ennek a módszernek következtében, teljesen más hatást kapunk, mintha csak egy sima képet látnánk. Maga a tagoltság az, ami egy újszerű dinamikus hangulatot kölcsönöz a képnek.