Valódi ásvány fülbevalót kaptam szülinapomra

Közeledik lassan a szülinapom. Egy nagy bulit szeretnék szervezni. Eljött a buli napja. Akiket meghívtam mind eljöttek. Nagyon rendes barátaim vannak. A szülinap nagyon jól telt. Mindenki jól érezte magát, mindenki táncolt, evett, ivott. Minden jól alakult, sőt, tökéletesen. Hajnalba lett vége. Akkor jött értem édesapám. A kocsiba bepakoltuk az ajándékokat, majd kitakarítottuk a helyet körülbelül egy óra alatt, majd mentünk haza. Otthon egyből az ágyat vettem célpontnak. Reggel első dolgom volt az ajándékok kibontása. Rengeteg nagyon jó dolgot kaptam. Nagyon örültem mindennek. Volt köztük vicces ajándék, hasznos ajándék, de szép ajándék is. Ilyen volt egy fülbevaló. Nagyon szép színe volt. Rögtön be is tettem a fülembe.

Az lett a kedvenc fülbevalóm. Iskolába is azzal mentem, alváskor pedig le se szedtem. Teltek a napok a születésnapom után. Megint minden a rendes kerékvágás szerint ment. Minden monoton, szürke. De mégis úgy éreztem, hogy valami más, hogy valami nem a régi. Az iskolába jobban tudok figyelni, kiegyensúlyozottabb vagyok, jobban eszek, több energiám van, nem fázok meg olyan hamar, mint szoktam. Nagyon érdekes volt. Ezt mind elmeséltem annak a barátnőmnek, aki a fülbevalót adta. Nagyon le volt döbbenve. Nem értettem min csodálkozik ennyire. Aztán mondta, hogy ő a fülbevalót egy webáruházból vette. Azt is mondta, hogy az alapján amiket mondtam neki magamról ez egy valódi ásvány fülbevaló.

Nem mondta el nekem, mert ő maga nem hitt ebben, de most elmondta, hogy mindaz amit neki elmeséltem az a weboldalra is le volt írva. Nem akartam elhinni, hogy ez egy valódi ásvány fülbevaló és, hogy tényleg működik, de kénytelen voltam, hiszen én magam tapasztaltam. Elkértem a webáruház nevét és egy csomó valódi ásvány fülbevalót vettem még magamnak.