Valóban fontos a kályhacső

kályhacső

A Fire Store kínálatában hihetetlen sok kandalló kiegészítő található meg. A produktumok között a kályhacső is szerepel, ami minden kétséget kizárólag az egyik legfőbb kiegészítő. Ezen eszköz mellé természetesen a vevő be kell szerezze az összes szükséges szerelvényt, füstcsövet, könyököt, bilincset és bekötőidomot is.

Ezekkel együttesen lehet igazán biztonságosan és hatékonyan alkalmazni a szerkezetet. A szimpla kályhacső mellett megvehető még a fekete acél és saválló cső, illetve megannyi könyök számtalan méretben. Ez lehet 130, 150, 180 és 200 mm-es átmérőjű egyaránt.

Még a korszerű ABX kandallókhoz is kapható megfelelő kályhacső. Az összes, a cég által árusított produktum minősített, szilárd tüzelésű kandallók bekötéséhez használható. A fekete acélcsövek megvehetőek 1,5 mm vastagsággal is. Ezeket csakis mobil kandallók bekötéséhez tanácsos felhasználni.

A beépített kandallók esetében a 2 mm vastag vagy saválló füstcsövek alkalmazása javasolt. A számtalan típusú kályhacső eszközön kívül, még megannyi speciális bekötő idom is megrendelhető innen, amelyeket a kerámia béléscsöves kéményekhez lehet alkalmazni.

A kerámia kémény bekötő idom használatával elkerülhető, hogy a füstcső a hőtágulás miatt szétrepessze a kémény bekötőidomát. Világos hát, hogy a Fire Store az a kandalló bolt, ahol egyszerre minden lényeges kelléket meg lehet venni. Azonban nem csupán online felülettel rendelkezik ez. Van egy bemutatóterme is, ahol az érdeklődők mindent személyesen vehetnek szemügyre.

Mikor érdemes a kandalló bolt bemutatótermét meglátogatni? Nos, ha valaki szeretné megnézni, megérinteni azt a kandallót, amit rég kinézett magának. Akkor is megéri megtekinteni a kandalló bolt felhozatalát, ha személyes, ingyenes előzetes szaktanácsadást szeretne a kandallók vásárlásával, beépítésével kapcsolatban kérni az illető személy.

A kandalló bolt akkor is rendelkezésre áll, amikor egy potenciális vevő bővebb információt szeretne kapni mondjuk egy adott fűtőszerkezet beépítését, telepítését tekintve, a műszaki jellemzőkre vonatkozóan. Erre a shopra bármikor számítani lehet.